Syrová cesnačka recept
Rozhodli ste sa uvariť si recept Syrová cesnačka , podrobne si preštudujte popis varenia receptu a pripravte si ingrediencie. Keď budete mať naštudovaný recept, pustite sa do diela a prajeme dobrú chuť!
Publikované: 30.10.2014
Kategória receptu: České, Polievky, Slovenské
Podobné recepty ako tento v sekcii: cesnak, vyprošťovák
Hodnotenie receptu:
Potrebné ingrediencie receptu Syrová cesnačka
- 1 ks vajcia
- 1 ks mrkva
- 4 ks zemiaky
- 5 guličiek nové korenie
- 1 ks zeler
- 2 lyžice maslo
- 20 dkg tvrdý syr
- 3 strúčiky cesnak
- 1 ks petržlen
- podľa chuti rasca
- korenie
- soľ
Postup prípravy receptu Syrová cesnačka
Cesnačka je výborná ako liek po prepitej noci.
Na panvici si rozohrejeme maslo a na ňom orestujeme zeleninu, tú potom zalejeme najlepšie vývarom. Pridáme nakrájané zemiaky, nové korenie, rascu, soľ a korenie a všetko povaríme.
Potom, keď je všetko mäkké, pridáme najemno nakájaný cesnak a vmiešame vajíčko.
Hotovú polievku zasypeme strúhaným syrom.
Podobné recepty ako je Syrová cesnačka
Sviečková na smotane recept
Deň či dva dopredu si pripravíme náš masový základ, aby bolo mäso mäkšie a ...
Vínové vykrajovačky recept
Malé, sladké, výborne, vianočné a takto by sa dalo pokračovať ešte dlho s ď...
Korenená držková polievka recept
V každej rodine sa nájde gurmán, ktorý má rád držkovú polievku. Varenie je ...
Najlepší kysnutý závin recept
Najlepšie záviny robievala moja babka, a tak som samozrejme prebrala jej re...
Najlepšie linecké koláčiky recept
Vianoce si snáď ani nevieme predstaviť bez výborných lineckých koláčikov. J...
Hubová omáčka na mäso recept
Sezóna húb je v plnom prúde, preto každý nový recept na hubové pokrmy sa ho...
Paradajkový šalát s kyslou smotanou recept
Začneme tým, že si dáme uvariť vajcia natvrdo, olúpeme a nechávame vychladn...
Varené víno recept
Do hrnca si nalejeme trochu vody asi tak 2cm. Do toho pridáme cukor, klinčeky a škoricu. Pridáme umyté kolieska citróna a privedieme k varu. Necháme povariť asi tak 10 minú...
Rýchly hovädzí guláš recept
Predné hovädzie si nakrájame na kocky. V papinaku (keď sa nebude robiť v papináku, tak počítajte s dlhším časom zmäknutia mäsa) si rozpustíme masť a na ňom osmažíme najemno na...