Pikantná pečeň recept
Rozhodli ste sa uvariť si recept Pikantná pečeň , podrobne si preštudujte popis varenia receptu a pripravte si ingrediencie. Keď budete mať naštudovaný recept, pustite sa do diela a prajeme dobrú chuť!
Publikované: 16.11.2021
Kategória receptu: Bravčové, České, Hlavné jedlo, Omáčky, Slovenské
Podobné recepty ako tento v sekcii: pečeň, rýchla večera, rýchly obed, vnútornosti
Hodnotenie receptu:
Potrebné ingrediencie receptu Pikantná pečeň
- 1/2 hrnku kečup
- 300 g vepřová játra
- olivový olej
- 1 ks cibule
- 3 stroužky česnek
- podle chuti majoránka
- mletá sladká paprika
- mletá skořice
- kmín
- sůl
- chilli koření
Postup prípravy receptu Pikantná pečeň
Olúpeme si cibuľku a nadrobno nakrájame. Osmažíme na oleji do zlatista.
Pečeň si umytú nakrájame podľa potreby a prihodíme k cibuľke. Zasypeme červenou paprikou a zľahka podlejeme vodou. Posypeme rascou a dusíme, kým nám pečeň nezmäkne.
Pred koncom pridáme kečup, chilli, cesnak, majorán, škoricu a osolíme. Chvíľku povaríme.
Pečeň môžeme podávať s akoukoľvek prílohou. Najlepšie s ryžou.
Podobné recepty ako je Pikantná pečeň
Vianočné ježe recept
Tento recept je pracnejší, ale stojí za to ho skúsiť. Z múky, cukru, tuk...
Bobaľky s makom recept
Jedným z obľúbených vianočných chodov sú na východnom Slovensku bobaľky s m...
Mäkké medvedie labky recept
Umyjeme citrón a z neho si ostrúhame kôru. Orechy pomelieme najemno. Vyberi...
Jednoduchá pečeňová paštéta recept
Výborné predjedlo na rozličné oslavy, ktoré bude chutiť každému. Domácu poc...
Polievka z mrazeného špenátu recept
Nízkokalorická zelenina, plná vitamínov B a C, tak to je špenát. Obsahuje t...
Soba rezance s tofu recept
Veľmi chutné a zdravé sú pohánkové cestoviny. Pohánka obsahuje vlákninu, pr...
Nadýchaná piškótová bublanina recept
S našim receptom na bublaninu budete expertom v rodine na najjemnejšiu a pr...
Hrnčeková bublanina recept
Rýchla a chutná bublanina, ktorú zvládne upiecť každý. Do misky dáme múk...
Balkánska nátierka so sušenými paradajkami recept
Základom tejto nátierky sú balkánsky syr a paradajky, zvyšok môžeme obmeniť...