Syrová omáčka s bazalkou recept
Rozhodli ste sa uvariť si recept Syrová omáčka s bazalkou , podrobne si preštudujte popis varenia receptu a pripravte si ingrediencie. Keď budete mať naštudovaný recept, pustite sa do diela a prajeme dobrú chuť!
Publikované: 17.03.2021
Kategória receptu: České, Hlavné jedlo, Omáčky, Slovenské, Vegetariánske
Podobné recepty ako tento v sekcii: omáčky, rýchla omáčka
Hodnotenie receptu:
Potrebné ingrediencie receptu Syrová omáčka s bazalkou
- 100 g tavený syr
- 3 dl mlieko
- 50 g strúhaný tvrdý syr
- 1 lyžica maslo
- 1 lyžica bazalka
- soľ
Postup prípravy receptu Syrová omáčka s bazalkou
Do hrnca si nalejeme mlieko, privedieme do varu a potom doň zľahka vmiešame tavený a potom aj najemno nastrúhaný, tvrdý syr. Takto miešame kým sa nám všetok syr nerozpustí.
Potom si ju osolíme podľa chuti a zamiešame do nej bazalku, s ktorou omáčku ešte chvíľku povaríme.
Omáčku podávame najlepšie s cestovinami, servírujeme ihneď.
Podobné recepty ako je Syrová omáčka s bazalkou
Rýchle medové perníčky recept
Začneme cestom, na ktoré si v hrnci rozmiešame Heru s medom a práškovým cuk...
Tradičná bielková poleva recept
Vianočné pečivo, perníčky vždy vyzerajú lepšie ozdobené. S polevou sa môžem...
Silvestrovská chrenová omáčka recept
Blíži sa Silvester a Nový rok. Premýšľame aké občerstvenie pripraviť. Niečo...
Čínska kapusta so zázvorom recept
Na rezančeky si nakrájame čínsku kapustu. Očistíme zázvor a najemno nastrúh...
Veľkonočný mazanec recept
U nás doma sa celé veľonočné sviatky je mazanec, a to k syru, klobáse, chre...
Citronáda recept
Osviežujúci nápoj do horúceho leta. Citróny si rozkrojíme a do džbánu z ...
Utopenci recept
Ako prvé si pripravíme nálev tým, že si dáme uvariť vodu s octom. V priebeh...
Sirup z jarabiny recept
September je čas zberu jarabiny čiernej. Je to veľmi zdravý plod, aj keď tr...
Rýchly hovädzí guláš recept
Predné hovädzie si nakrájame na kocky. V papinaku (keď sa nebude robiť v papináku, tak počítajte s dlhším časom zmäknutia mäsa) si rozpustíme masť a na ňom osmažíme najemno na...