Bublanina s pudingom
stredná
náročnosť
ingrediencie
Cesto
4
ks
vajce
1
hrnček
hrubá múka
1
hrnček
múka polohrubá
200
ml
olej
1
hrnček
kryštálový cukor
1
hrnček
mlieko
1
balíček
kypriaci prášok do pečiva
1
balíček
vanilkový cukor
1
PL
rum
2
PL
kako
Plnka
1
konzerva
sterilizované marhule
1
ks
banán
1
ks
vanilkový puding
1
ks
čokoládový puding
postup
1.
Vajcia s cukrom vymiešame do penista, pridáme olej, mlieko, múku s kypriacim práškom do pečiva a rum.
2.
Asi 2/3 cesta rozotrieme na vymastený a vymúčený plech, do zvyšku vmiešame kakao a polejeme ním cesto na plechu.
3.
Marhule poukladáme na cesto a dáme do rúry na 200 stupňov, približne 20 minút.
4.
Ešte teplý koláč potrieme roztlačeným banánom.
5.
Šťavu z kompótu dolejeme do 1 litra s vodou a rozdelíme na dve polovice.
6.
V šťave s vodou uvaríme vanilkový a čokoládový puding.
7.
Najprv nalejeme na koláč vanilkový a potom čokoládový puding. Dáme stuhnúť do chladničky.
Podobné recepty
Urobte najlepšiu rybaciu nátierku na svete! Moja mama mi poradila pridať do nej jednu nezvyčajnú surovinu. Zabudnite na maslo, takto chutí perfektne
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.