FOTORECEPT: Bezlepkové muffiny so sladkou tofu plnkou
12
porcií
18
minút
stredná
náročnosť
ingrediencie
3
ks
vajce
50
g
maslo
2
PL
stévia
180
g
pohánková múka
1/2
ks
kypriaci prášok do pečiva
200
ml
voda
1
hrsť
sušené ovocie
Tofu náplň
200
g
biele tofu
150
ml
biely sójový jogurt
2
PL
med
Poleva
250
ml
sójové mlieko
1
ks
puding v sáčku
2
PL
med
postup
1.
Pripravíme si všetky potraviny, hrozienka namočíme na 10 minút do rumu.
2.
Vo vačšej mise si ručne vyšľaháme celé vajcia, pridáme roztopené maslo a med. Potom pridáme múku zmiešanú s práškom do pečiva a vodu.
3.
Pripravíme si náplň: Celé tofu vložíme do vyššej nádoby, pridáme jogurt a med. Rozmixujeme na kašu.
4.
Do každého košíčka dáme 1-2 lyžice cesta, na to 1 lyžicu plnky a znovu cesto.
5.
Pečieme pri teplote 170 stupňov 18 minút.
6.
Vrch muffiniek môžeme ozdobiť pudingom, ktorý uvaríme z 250 ml sójového mlieka (aby nám vznikol tuhý puding a nerozlieval sa). Necháme vychladnúť, naplníme zdobiace vrecúško a muffiny podľa chuti a nálady ozdobíme.
7.
Muffiny sú VYNIKAJÚCE !!!
Podobné recepty
Urobte najlepšiu rybaciu nátierku na svete! Moja mama mi poradila pridať do nej jednu nezvyčajnú surovinu. Zabudnite na maslo, takto chutí perfektne
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.