Jablkovo-čokoládový koláč
45
minút
nízka
náročnosť
ingrediencie
300
g
hladká múka
4
ks
jablko
200
g
cukor
2
dl
olej
4
ks
vajce
1
KL
kypriaci prášok do pečiva
2
KL
mletá škorica
100
g
orechy
1
ks
čokoláda na varenie
hrozienka
postup
1.
Mixérom zmiešame vajcia, cukor a olej. Pridáme múku zmiešanú so škoricou a sódou bikarbónou. Do tejto zmesi primiešame už len vareškou jablká nakrájané na menšie kocky, posekané orechy a posekanú čokoládu a nakoniec pridáme hrozienka podľa chuti.
2.
Celú zmes vylejeme na plech vystlaný papierom na pečenie. Pečieme vo vyhriatej rúre približne 30 minút.
Podobné recepty
Nikdy ju nedávajte do vývaru! Zmení chuť, farbu a nebude ani lepší. Aj napriek tomu ju mnoho ľudí používa
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.