Horehronský rezeň
4
porcie
nízka
náročnosť
ingrediencie
400
g
teľacie stehno
5
PL
olej
soľ
2
ks
vajce
1/2
dl
mlieko
5
KL
hladká múka
50
g
zemiaky
postup
1.
Teľacie rezne naklepeme, na okrajoch narežeme, osolíme, obalíme cestíčkom a vypražíme doružova.
2.
Cestíčko pripravíme tak, že z vajec, mlieka, múky a očistených postrúhaných zemiakov vymiešame hladké cesto, ktoré trocha osolíme.
Podávame so zemiakovým pyré, s uhorkou alebo šalátom.
Podobné recepty
Takto vám už parené buchty nikdy nespľasnú a neprasknú, len málokto robí túto vec! Krásne nadýchané, vláčne a jemné ako obláčik
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.