Pridať recept

Vyprážané podkovičky z kapra 2

1
porcia
20
minút
nízka
náročnosť
hodnotenie
hodnotenie

ingrediencie

2 ks
kapor podkovičky
trochu
hladka múka, vajce, strúhanka, olej na vyprážanie, soľ, mlieko
1 balíček
ryža vo varnom sáčku

postup

Štedrovečerný kapor, pre moju vnučku..tentokrát s ryžou.

1.
Podkovičky kapra namočíme do mlieka, aby sa zbavili zápachu. Potom ich osušíme. Jednotlivé kúsky obaľujeme klasicky v trojobale a následne vyprážame v rozpálenom oleji.
 
2.
Vnučka miluje ryžu. Tú uvaríme v sáčku, je najlepšia.
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Anonymný nick
1.12.2018 20:57 | |
+1 -1
paradajka
Podobné články
Zapekaný kastról
Máme pre vás recept na ZAPEKANÝ KASTRÓL a iné perfektné nápady na nové jedlá zo zvyškov z Vianoc
Pred Vianocami ľudia vo veľkom nakupujú a vianočné menu vystačí pre pol armády. Zvyšky by ste však nikdy...
Trojkráľový koláč
Ospevuje ho celá rodina: Trojkráľový koláč, kto nájde TOTO, bude celý rok zdravý a spokojný! Chutí fantasticky a má naozaj málo kalórií
Sviatočné obdobie s množstvom pokušení bohatých na tuk a cukor je za nami. Teraz nás ešte čaká ďalšia...
Jednoduché recepty na prípravu chutného soté. Aj pre úplných začiatočníkov
17 tipov na rýchly obed: Jednoduché recepty na prípravu chutného soté. Aj pre úplných začiatočníkov
Známe soté v 17 receptoch, ktoré zvládne každý. Skráťte si čas strávený v kuchyni pomocou týchto skvelých receptov.
Rizoto so sušenými paradajkami
Čo bude na večeru? Chutné nápady pre celú rodinu
Nedovoľte, aby do vašej kuchyne vstúpila rutina. Príprava chutných a rozmanitých jedál nemusí byť náročná...
Špargľová polievka s parmezánom a opečenou slaninou
Čo na večeru? 30 overených receptov na chutnú večeru pre každého
Máme pre vás niekoľko výborných inšpirácií na prípravu chutnej večere.
Kuracie na bratislavský spôsob, FOTORECEPT
Čo na obed? 30 fantastických receptov na chutný obed pre celú rodinu
Tiež už neviete, čo stále variť? Nevadí! My vám každý deň prinesieme nový a ten najlepší výber práve...