Thajské kura (na sladko)
3
porcie
240
minút
stredná
náročnosť
ingrediencie
3
PL
med
2
PL
kečup
2
PL
grilovacie korenie
2
PL
sladká čili omáčka
2
PL
sójová omáčka
1
KL
mleté čierne korenie
1
KL
ďumbier mletý
Marináda
3
PL
med
2
PL
kečup
2
PL
grilovacie korenie
postup
Skúsil som prvý krát spraviť niečo na Thajský spôsob. Oplatilo sa ;)
1.
V miske si pripravíme marinádu.
Kuracie prsia nakrájame na jemné pásiky a vložíme ich do marinády. Premiešame a zakryjeme PVC fóliou. Dáme do chladničky aspoň na 2 hodiny.
2.
Na panvici osmažíme najemno nakrájané šampióny, po urobení ich vyberieme a do panvice vložíme mäso, ktoré z prudka osmažíme a dorobíme na miernom ohni. Nakoniec pridáme šampióny a po chvílke pridáme 0,5dcl vody+solamyl. Odstavíme z ohňa.
3.
Ako prílohu môžeme zvoliť ryžu a hranolky, odporúčam mäso posypať sezamom.
Miesto šampiónov môžeme zvoliť aj zeleninu.
Dobrú chuť!
Podobné recepty
Urobte najlepšiu rybaciu nátierku na svete! Moja mama mi poradila pridať do nej jednu nezvyčajnú surovinu. Zabudnite na maslo, takto chutí perfektne
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
ac_matezko
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.