Punčová zmrzlina
4
porcie
20
minút
nízka
náročnosť
ingrediencie
3
ks
vajce
6
PL
cukor
250
ml
smotana na šľahanie
1
PL
jahodový džem
2
PL
marhuľový džem
50
ml
espresso tea sirup
1
KL
punčová aróma
1
KL
rum
postup
1.
Z bielkov vyšľaháme sneh a po lyžiciach doň vmiešame cukor. Keď je sneh tuhý a lesklý, po jednom vmiešame žĺtka. Pridáme jahodový a marhuľový džem, espresso tea, rum a punčovú arómu.
2.
Zmrzlinu preložím do plastovej misky, ktorá je vhodná do mrazničky. Zhruba po troch hodinách ju premiešame.
Podobné recepty
Toto je dôvod, prečo je moje mäso vždy tak lahodné a jemné ako masielko! Do marinády dajte túto surovinu navyše
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.