Pridať recept

Fotorecept: Zimné jahody

ingrediencie

340 g
hladká múka špeciál
3 ks
jahodový puding Dr Oetker
160 g
práškový cukor
2 ks
vajcia
200 g
Hera
ks
potravinárske farbivo Dr Oetker
ks
plnka
1/2 ks
jahodový puding Dr Oetker
125 ml
mlieko
75 g
práškový cukor
125 g
Hera
trochu
citronová aroma Dr Oetker
ks
zelený kokos na ozdobu

postup

1.
V miske zmiešame všetky uvedené suroviny na cesto,
Fotorecept: Zimné jahody
Fotorecept: Zimné jahody
Zdroj: anka813
 
2.
vyložíme na dosku a dobré prehnetieme.
Fotorecept: Zimné jahody
Fotorecept: Zimné jahody
Zdroj: anka813
3.
Do formičiek na oriešky vtláčame po troške cesta a uložíme na plech.Upečieme.Pečieme asi 15 min na 180°C.Upečené vyklopíme z formičiek.
Fotorecept: Zimné jahody
Fotorecept: Zimné jahody
Zdroj: anka813
4.
Plnku si pripravíme tak,že si uvaríme puding a za občasného miešania necháme vychladiť.
Fotorecept: Zimné jahody
Fotorecept: Zimné jahody
Zdroj: anka813
5.
Maslo vyšľaháme s cukrom,
Fotorecept: Zimné jahody
Fotorecept: Zimné jahody
Zdroj: anka813
6.
pridáme vychladený puding a zašľaháme.
Fotorecept: Zimné jahody
Fotorecept: Zimné jahody
Zdroj: anka813
7.
Potom vždy dve polovice
Fotorecept: Zimné jahody
Fotorecept: Zimné jahody
Zdroj: anka813
8.
zlepíme plnkou.
Fotorecept: Zimné jahody
Fotorecept: Zimné jahody
Zdroj: anka813
9.
Nakoniec vrch jahôdky krémom znázorníme lístky a obalíme farebným kokosom.Ak by ste nedostali kúpiť farebný kokos,tak si ho zafarbte potravinarskou farbou.
Fotorecept: Zimné jahody
Fotorecept: Zimné jahody
Zdroj: anka813
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať