FOTORECEPT: Pečené zemiaky s kyslou rybou
2
porcie
50
minút
nízka
náročnosť
ingrediencie
8
ks
zemiaky
2
ks
ryba
1
ks
cibuľa
1
KL
soľ
150
g
maslo
podľa chuti
ocot
1
KL
mleté čierne korenie
postup
1.
Zemiaky aj so šupkou dobre umyjeme. Podľa toho, ako sú veľké ich rozrežeme a dáme na plech a do rúry piecť na 30-40 minút.
2.
Cibuľu pokrájame, kyslú rybu očistíme a narežeme na menšie kúsky, spolu premiešame, osolíme, okoreníme a podľa chuti pridáme ocot, dobre premiešame a necháme chvíľu postáť.
3.
Podávame tak, že na upečený horúci zemiak dáme kúsok masla, aby sa roztopilo.
Podobné recepty
Urobte najlepšiu rybaciu nátierku na svete! Moja mama mi poradila pridať do nej jednu nezvyčajnú surovinu. Zabudnite na maslo, takto chutí perfektne
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.