Bravčové plece na grile
4
porcie
170
minút
stredná
náročnosť
ingrediencie
1
ks
bravčové pliecko
150
ml
paradajkové pyré
1
PL
olej
2
KL
sušený cesnak
1
KL
šalvia
podľa chuti
soľ, mleté čierne korenie
postup
1.
Do misky dáme paradajkové pyré, olej, nasekanú šalviu a sušený cesnak. Marinádu nakoniec dochutíme soľou a korením.
2.
Mäso umyjeme, osušíme a uložíme aspoň na dve hodiny do marinády.
3.
Potom mäso uložíme na rozohriaty gril a grilujeme z oboch strán cca po 25 minút. Počas pečenia mäso potierame zvyšnou marinádou.
Podobné recepty
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.