FOTORECEPT: Zemiakové klobúčiky s mletým mäsom
stredná
náročnosť
ingrediencie
500
g
zemiak
400
g
bravčové mäso mleté
1
ks
cibuľa
4
strúčiky
cesnaku
1
ks
vajce
soľ
mleté čierne korenie
tymian
mleté čili korenie
2
PL
olej
postup
Skvelé party jedlo :)
1.
Mleté mäso dáme do misy spolu s jedným vajíčkom.
2.
Pridáme nasekanú cibuľu a cesnak, soľ, mleté čierne korenie, čili a tymian podľa chuti.
3.
Zemiaky očistíme a nakrájame na plátky. Dáme do misy, polejeme jemne olejom a posypeme tymianom. Premiešame a poukladáme na papier na pečenie. Na vrch každého zemiaku dáme kopček mletého mäsa.
Podobné recepty
Už nikdy vám neprasknú! Toto tajomstvo poznajú iba skúsení kuchári, urobte grilované klobásy bez prasklín, krásne chrumkavé a vždy chutné
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.