FOTORECEPT: Hubové krúpové rizoto s rajčinami
stredná
náročnosť
ingrediencie
300
g
šampiňóny
200
g
krúpy
200
g
rajčiny
20
g
cesnaku
1/2
liter
zeleninový vývar
1
hrsť
petržlenová vňať
1
PL
maslo
1
ks
cibuľa
soľ
postup
2.
Pridáme nakrájané šampiňóny a restujeme 5 minút.
3.
Pridáme opláchnuté krúpy a restujeme ďalšie 2 minútky.
4.
Potom všetko zalejeme vývarom a dusíme všetko do vtedy, kým voda bude takmer celá vyparená.
5.
Pridáme hrsť nasekanej petržlenovej vňate a rozmixované rajčiny (kto chce, nemusí rozmixovať ale nakrájať na jemné plátky).
6.
Premiešame a necháme vodu za občasného miešania úplne vypariť. Dosolíme podľa chuti.
Podobné recepty
Urobte najlepšiu rybaciu nátierku na svete! Moja mama mi poradila pridať do nej jednu nezvyčajnú surovinu. Zabudnite na maslo, takto chutí perfektne
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.