Teľacie medailóniky s citrónom
4
porcie
50
minút
stredná
náročnosť
ingrediencie
500
g
teľacie stehno
1
PL
olej
1
PL
sójová omáčka
podľa chuti
soľ, mleté čierne korenie
125
ml
vývar
1
ks
citrón
trochu
petržlenová vňať
postup
1.
Teľacie mäso umyjeme, osušíme a nakrájame na plátky. Zľahka ich naklepeme, vložíme do marinády z oleja, sójovej omáčky, soli a korenia. Opečieme ich v panvici na rozpálenom oleji z oboch strán.
2.
Prilejeme vývar a mäso dusíme cca 10 minút. Na tanieri ho pokvapkáme citrónovou šťavou a posypeme petržlenovou vňaťou.
Podobné recepty
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.