Fašírky pečené takmer bez oleja
50
minút
nízka
náročnosť
ingrediencie
500
g
mleté mäso
1
ks
cibuľa
4
strúčiky
cesnaku
1
ks
vajce
strúhanka
mlieko
petržlenová vňať
soľ
mleté čierne korenie
Na obalenie
olej na vymastenie
postup
1.
Pripravíme si fašírkovú zmes : mleté mäso, cibuľu nakrájanú nadrobno, prelisovaný cesnak, strúhanku, mlieko, petržlenovú vňať, vajce, soľ a mleté čierne korenie.
2.
Vytvarujeme fašírky, ktoré obalíme v strúhanke. Preložíme ich na plech, na ktorom je olejom vymastený papier na pečenie a dáme piecť.
3.
Pečieme pri 200 st., asi po polhodinke znížime teplotu na 180 st. / cca. 45 - 50 min.
Podobné recepty
Takto vám už parené buchty nikdy nespľasnú a neprasknú, len málokto robí túto vec! Krásne nadýchané, vláčne a jemné ako obláčik
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
hviezdickaZ
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.