Čokoládové vajíčka
6
porcií
25
minút
nízka
náročnosť
ingrediencie
6
ks
čokoládové vajíčko
150
g
syr Mascarpone
40
g
práškový cukor
1
KL
citrónová šťava
120
ml
smotana na šľahanie
trochu
vaječný likér
postup
1.
Čokoládové vajíčka do polovice rozbalíme a vrch odrežeme alebo rozlámeme.
2.
Mascarpone zmiešame s práškovým cukrom a citrónovou šťavou. Smotanu vyšľaháme a opatrne vmiešame do krému.
3.
Krémom naplníme čokoládové vajíčka a na vrch pred podávaním kvapneme lyžičku vaječného likéru.
Podobné recepty
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.