Jogurtové rezy s višňami a kokosovým krémom
stredná
náročnosť
ingrediencie
80
g
maslo
125
g
krupicový cukor
1
ks
vajce
400
ml
čokoládový jogurt smotanový
2
PL
med
250
g
polohrubá múka
1
ks
kypriaci prášok do pečiva
višne
2
ks
kokosový puding
150
g
krupicový cukor
600
ml
mlieko
250
g
maslo
4
PL
práškový cukor
250
g
mäkký tvaroh
220
ml
kyslá pochúťková smotana
strúhaný kokos
postup
1.
Roztopené maslo (nemusí byť celkom tekuté) vyšľahajte s krupicovým cukrom. Potom do hmoty zašľahajte vajíčko.
Do maslovej hmoty primiešajte 400ml čokoládového jogurtu a 2PL medu.
Nakoniec prisypeme polohrubú múku zmiešanú s práškom do pečiva. Cesto dobre vymiešať.
Na plech položíme papier na pečenie a cesto naň roztrieme.
Na cesto poukladáme vykôstkované višne, prípadne kompótové ovocie. Bublaninu upečte.
2.
KRÉM:
Uvaríme kokosové pudingy podľa návodu, ale v 600 ml mlieka.
Puding necháme vychladnúť a zvlášť vyšľaháme mäkké maslo s práškovým cukrom a vanilkovým cukrom.
Mierne vlažný kokosový puding zašľahajte s maslovou penou.
Náplň nakoniec vyšľaháme s mäkkým tvarohom a kyslou smotanou.
Na upečenú bublaninu roztrieme krém a necháme stuhnúť v chladničke.
Je dôležité, aby ste dodržiavali presné množstvá surovín, jogurtu musí byť 400 ml nie menej.
Podobné recepty
Urobte najlepšiu rybaciu nátierku na svete! Moja mama mi poradila pridať do nej jednu nezvyčajnú surovinu. Zabudnite na maslo, takto chutí perfektne
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.