FOTORECEPT: Makovo-citrónové lievance s ríbezľovým džemom
stredná
náročnosť
ingrediencie
450
g
špaldová hladká múka
600
ml
ryžové mlieko
6
PL
mak
1
ks
citrón
2
PL
kokosový olej
2
PL
med
1
ks
vajce
1
KL
kypriaci prášok do pečiva
1/2
KL
sóda bikarbóna
postup
1.
Mlieko vymiešame s jedným vajíčkom, 2 PL medu a 2 PL roztopeného kokosového oleja.
2.
V druhej miske premiešame múku, mak, kypriaci prášok, sódu a nastrúhanú kôru z jedného citróna.
3.
Tuhé suroviny primiešame k tekutým a premiešame.
4.
Z takto pripraveného cestíčka robíme lievance na kokosovom oleji.
Podobné recepty
Urobte najlepšiu rybaciu nátierku na svete! Moja mama mi poradila pridať do nej jednu nezvyčajnú surovinu. Zabudnite na maslo, takto chutí perfektne
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.