Tvarohový nepečený cheesecake
8
porcií
20
minút
nízka
náročnosť
ingrediencie
150
g
kyslá smotana
500
g
hrudkovitý tvaroh
50
g
cukor práškový
1
balíček
vanilkový cukor
100
ml
vody
podľa chuti
ovocie
1
balíček
želatínový stužovač
1
ks
citrónová kôra, citrónová šťava
1
balíček
maslové sušienky
postup
Výborný koláčik na horúce letné dni.
1.
V mise zmiešame kyslú smotanu, tvaroh, vanilkový cukor, cukor, citrónovú kôru a šťavu. Primiešame ovocie nakrájané na malé kúsky (ja som použila jahody).
2.
Do druhej misky si vysypeme stužovač a zalejeme 100ml vlažnej vody a metličkou miešame 1 minútu až kým nezhustne a hneď pridáme do tvarohovej zmesi. Poriadne všetko premiešame. Tortovú formu si vyložíme sušienkami.
3.
Na sušienky vylejeme tvarohovú zmes a uhladíme. Tortu necháme stuhnúť v chladničke aspoň na tri hodiny.
Podobné recepty
Sviatočná veľkonočná HUSPENINA: Toto je najväčšia prírodná zásobáreň kolagénu a perfektná pochúťka! Viete, ako ju pripraviť?
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.