Cibuľová polievka - Soupe a l oignon
4
porcie
nízka
náročnosť
ingrediencie
20
g
cibuľa
50
g
múka
1
liter
voda
75
g
ementál
50
g
maslo
podľa chuti
bagetka, soľ, korenie
postup
Cibuľu nakrájame a opražíme na troche masla. Potom ju posypeme múkou a opražíme do hneda. Podlejeme slanou vodou, okoreníme a varíme 10 minút. Medzitým si pripravíme bagetky, ktoré posypeme ementálom a necháme zapiecť v rúre. Pred podávaním na tanieri do polievky vložíme bagetky.
Podobné recepty
Urobte najlepšiu rybaciu nátierku na svete! Moja mama mi poradila pridať do nej jednu nezvyčajnú surovinu. Zabudnite na maslo, takto chutí perfektne
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.