FOTORECEPT: Hráškové placky
4
porcie
nízka
náročnosť
ingrediencie
450
g
hrášok
1/2
šálka
biely smotanový jogurt
2
ks
vajce
2
strúčiky
cesnaku
1/2
ks
cibuľa
1/2
šálka
špaldová hladká múka
soľ
mleté čierne korenie
postup
1.
Hrášok uvaríme vo vriacej vode cca 5 minút. Necháme vychladnúť a ponorným mixérom rozmixujeme. Pridáme zvyšné suroviny a rozmixujeme. Na panvici, s troškou oleja vytvárame placky, ktoré z každej strany opečieme. Podávame z jogurtovo-cesnakovým dresingom alebo acidofilným mliekom.
Podobné recepty
Toto je dôvod, prečo je moje mäso vždy tak lahodné a jemné ako masielko! Do marinády dajte túto surovinu navyše
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.