Teľacie kúsky so zeleninou
4
porcie
60
minút
stredná
náročnosť
ingrediencie
400
g
teľacie mäso
2
ks
pór
1
ks
mrkva
1
ks
cibuľa
trochu
olej
podľa chuti
soľ, mleté čierne korenie
1
štipka
mletá červená paprika
2
KL
papriková pasta
1
PL
paradajkový pretlak
100
ml
mäsový vývar
postup
1.
Teľacie mäso umyjeme, osušíme a nakrájame na menšie kúsky. Dochutíme ich soľou a korením. V hrnci na rozpálenom oleji opečieme nadrobno nakrájanú cibuľu, pridáme mäso a chvíľu ho opekáme.
2.
Mäso podlejeme vývarom a na miernom ohni varíme cca 25 minút. Potom k mäsu pridáme mrkvu, pór a dusíme domäkka. Nakoniec zmes dochutíme paprikovou pastou, paradajkovým pretlakom a mletou paprikou.
Podobné recepty
Takto vám už parené buchty nikdy nespľasnú a neprasknú, len málokto robí túto vec! Krásne nadýchané, vláčne a jemné ako obláčik
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.