Lacný langoš, lacná šiška
20
porcií
80
minút
nízka
náročnosť
ingrediencie
1
kg
hladká múka špeciál
500
ml
teplá voda
2
KL
soľ
Kvások
150
ml
vlažná voda
1
ks
droždie
4
KL
kryštálový cukor
postup
1.
Najskôr si urobíme kvások. Do misy preosejeme múku, pridáme soľ, vodu a nakoniec vykysnutý kvások. Dobre vymiešame a necháme kysnúť približne 40 minút.
2.
Cesto si vyvaľkáme na silikónovej podložke naolejovanej. Ja vždy robím z polovice cesta langoše a z polovice šišky. Langoše vykrojím a pred vložením do panvice povyťahujem. Šišky vykrajujem menšie.
Podobné recepty
Urobte najlepšiu rybaciu nátierku na svete! Moja mama mi poradila pridať do nej jednu nezvyčajnú surovinu. Zabudnite na maslo, takto chutí perfektne
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.