Pridať recept

Pikantná omáčka

ingrediencie

5 PL
kečup
1 PL
sójová omáčka
1 štipka
mletá čili paprika
1 PL
olivový olej
trochu
citrónová šťava

postup

Na omáčku zohrejeme v kastróliku kečup, primiešame sójovú omáčku a štipku čili, dochutíme citrónom a odstavíme. Podávame k mäsu alebo ako podklad na pizzu, či na cestoviny.

 
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Podobné články
Prečo je lepšie mäso na grilovanie marinovať? Existuje jeden veľmi dôležitý dôvod
Prečo je lepšie mäso na grilovanie marinovať? Existuje jeden veľmi dôležitý dôvod
Grilovanie je jedným z najkontroverznejších spôsobov prípravy jedla. Grilované jedlo chutí šialene dobre...
Je ľahko stráviteľná a plná antioxidantov. Je škoda, že ju jeme len zriedkavo!
Je ľahko stráviteľná a plná antioxidantov. Je škoda, že ju jeme len zriedkavo! Spomaľuje starnutie, podporuje trávenie a zasýti na dlhý čas
V Taliansku sa konzumuje so syrom a omáčkami, v Strednej a Južnej Amerike sa používa na výrobu tortilly...
TOP
Marinované bravčové mäso
Toto je dôvod, prečo je moje mäso vždy tak lahodné a jemné ako masielko! Do marinády dajte túto surovinu navyše
Ako dosiahnuť jemné, chutné a zároveň šťavnaté mäso? Tajomstvo spočíva v marináde s jednou nezvyčajnou...
Urobte najlepšiu rybaciu nátierku na svete! Moja mama mi poradila pridať do nej jednu nezvyčajnú surovinu
Urobte najlepšiu rybaciu nátierku na svete! Moja mama mi poradila pridať do nej jednu nezvyčajnú surovinu. Zabudnite na maslo, takto chutí perfektne
Rybacia nátierka ešte nikdy nebola chutnejšia. Stačí urobiť len jednu malú zmenu v recepte. Bude zamatovo...
TOP
Kurací vývar
Nikdy ju nedávajte do vývaru! Zmení chuť, farbu a nebude ani lepší. Aj napriek tomu ju mnoho ľudí používa
Zasýti, zahreje, dodá cenné živiny, chutí výborne a väčšina z nás si bez neho nedeľný obed nevie ani len...