Krémová cibuľová polievka
stredná
náročnosť
ingrediencie
200
g
cibuľa
3
PL
olej
1
PL
hladká múka
1,25
litre
mäsový vývar
trochu
mleté čierne korenie
podľa chuti
soľ
podľa chuti
chlebové krutóny
trochu
petržlenová vňať
podľa chuti
smotana
postup
1.
Cibuľu, pokrájanú na kolieska, opražíme na oleji doružova. Zasypeme múkou, opražíme, zalejeme vývarom, posolíme, pokoreníme a varíme, kým cibuľa nie je mäkká.
2.
Polievku rozmixujeme alebo prepasírujeme a zjemníme smotanou. Ozdobíme petržlenovou vňaťou a podávame s opraženými kockami žemle.
Podobné recepty
Urobte najlepšiu rybaciu nátierku na svete! Moja mama mi poradila pridať do nej jednu nezvyčajnú surovinu. Zabudnite na maslo, takto chutí perfektne
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.