Pridať recept

Cesnaková omáčka

ingrediencie

300 ml
bešamelová omáčka
200 ml
vývar
4 strúčiky
cesnaku
podľa chuti
soľ

postup

1.

Do bešamelovej omáčky pridáme vývar a cesnak roztlačený so soľou.

 
2.

Omáčku prehrejeme, prípadne necháme za stáleho miešania zhustnúť. Podávame k varenému hovädziemu mäsu so zemiakmi alebo knedľami.

Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Podobné články
Cesnakový dych? Tu je jednoduché riešenie, ako sa ho zbaviť
Cesnakový dych? Tu je jednoduché riešenie, ako sa ho zbaviť!
Zopár účinných tipov, ako sa zbaviť cesnakového dychu či zápachu na rukách alebo v domácnosti po varení s cesnakom.
Cesnak
Používame ho každý deň, ale tieto triky pozná málokto! Vyskúšajte ich hneď teraz v nových receptoch
Základ takmer každého jedla a nielen to! Vyskúšajte nové triky a chutné recepty, o ktorých ste doteraz ešte nepočuli.
Žiadny zápach, žiadne čistenie lisu, toto by vám nikdy nenapadlo! Triky šéfkuchárov, ako očistiť cesnak,
Žiadny zápach, žiadne čistenie lisu, toto by vám nikdy nenapadlo! Triky šéfkuchárov, ako očistiť cesnak, o týchto ste určite ešte nepočuli
Ako očistiť cesnak bez toho, aby ste museli použiť lis, ktorý sa ťažko čistí alebo aby vám nezapáchali...
Takto cesnak už nikdy nepripálite!
Takto cesnak už nikdy nepripálite!
Cesnak nesmie chýbať azda v žiadnej kuchyni. Táto aromatická zelenina sa pridáva do mnohých jedál, ktorým...
Ako rýchlo olúpať cesnak? Šéfkuchár odhalil patent
Ako rýchlo olúpať cesnak? Šéfkuchár odhalil patent
Cesnak, hoci pre niektorých mimoriadne chutný a je neoddeliteľnou súčasťou takmer každého jedla. V kuchyni ho...