Špaldový chlieb
8
porcií
nízka
náročnosť
ingrediencie
300
ml
voda
1
KL
soľ
2
KL
cukor
1
KL
chlebové korenie
500
g
špaldová múka
25
g
droždie
postup
Suroviny v zadanom poradí dáme do automatu na pečenie chleba a spustíme normálny program. Môžeme ho vypracovať aj ručne, bude to však trvať veľmi dlho. Hotový chlieb ešte horúci vyberieme a položíme na rúčky dvoch variešok, aby sa mohla dostať para preč. Z týchto surovín môžeme spôsobom uvedeným pri zemiakovom chlebe upiecť aj bochník.
Podobné recepty
Urobte najlepšiu rybaciu nátierku na svete! Moja mama mi poradila pridať do nej jednu nezvyčajnú surovinu. Zabudnite na maslo, takto chutí perfektne
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.