Bravčový rezeň na smotane
4
porcie
nízka
náročnosť
ingrediencie
600
g
bravčové stehno
40
g
masť
2
dl
kyslá smotana
20
g
hladká múka
podľa chuti
celé zelené korenie, mletá červená paprika, soľ
postup
1.
Stehno nakrájame na rezne, naklepeme, okraje narežeme a prudko opečieme na rozpálenej masti.
2.
Potom ich vyberieme, šťavu zaprášime múkou, popražíme, pridáme trochu vody, zelené korenie, soľ a mletú papriku. Povaríme a nakoniec vlejeme kyslú smotanu a podľa potreby osolíme. Na tanieri rezne prelejeme omáčkou.
Podobné recepty
Urobte najlepšiu rybaciu nátierku na svete! Moja mama mi poradila pridať do nej jednu nezvyčajnú surovinu. Zabudnite na maslo, takto chutí perfektne
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.