Pridať recept

Cesto na domácu pizzu

ingrediencie

1 kg
polohrubá múka
1 štipka
soľ
2 PL
kryštálový cukor
2 dl
mlieko
1 kocka
kvasnice
2 dl
olej
1 ks
Hera
trochu
prášok do pečiva

postup

1.

Všetky suroviny zmiesime dohromady spolu s vopred pripraveným kváskom. Dobre premiesime a necháme chvíľu nakysnúť.

 
2.

Potom cesto vyvaľkáme a uložíme na vymastený plech. Cesto môžme "ochutiť" - ozdobiť podľa vlastných chutí. A dáme upiecť do rúry.

Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Podobné články
Nedeľné špeciality z hovädzieho mäsa: Vďaka tajnej prísade je mäso mäkké a zamatovo jemné, skutočne funguje
Nedeľné špeciality z hovädzieho mäsa: Vďaka tajnej prísade je mäso mäkké a zamatovo jemné, skutočne funguje a to na všetky druhy + recepty
Hovädzie mäso síce nepatrí k najlacnejším druhom mäsa, ale u našincov je veľmi obľúbené. Pripravujeme...
Vývar s touto prísadou už nie je zdravý. Väčšina ju do polievky aj tak pridáva
Vývar s touto prísadou už nie je zdravý. Väčšina ju do polievky aj tak pridáva
Vývar patrí medzi najobľúbenejšie polievky a väčšina z nás si bez neho nevie nedeľný obed ani len...
Výborné je aj bezmäsité grilovanie. Máme recepty
Výborné je aj bezmäsité grilovanie. Máme recepty
Pre tých, ktorí tvrdia, že bez mäsa nie je pravé grilovanie, máme zlú (alebo dobrú) správu - nie je to pravda!...
Domáca pizza
Najlepšia domáca pizza: 12 receptov na chrumkavú pizzu a overené kroky, ktoré treba dodržať pri jej príprave
Ak hľadáte recept na chutné pizza cesto a zároveň vás zaujímajú drobné kroky, ktoré robia obrovské rozdiely...
Domáca pizza Margherita
Unikol recept na najlepšiu domácu pizzu a my ho máme! Pri príprave si dávajte pozor na tieto CHYBY, robí ich každý! (recepty)
Aby bola domáca pizza viac než dobrá, potrebujete kvalitné ingrediencie, trpezlivosť a správnu techniku...
Robíte to aj vy? Tak pozor, prečo by sa surové cesto nemalo jesť? Nejde o vajcia!
Robíte to aj vy? Tak pozor, prečo by sa surové cesto nemalo jesť? Nejde o vajcia!
A čo vy? Ochutnávate surové cesto počas vianočného pečenia? Toto je dôvod, prečo by ste tak už nemali robiť!