Šľahačková torta s jahodami
5
porcií
nízka
náročnosť
ingrediencie
1
balíček
piškótový korpus
750
g
šľahačka na šlahanie
300
g
jahody
podľa chuti
strúhaný kokos
postup
1.
Piškótový korpus prekrojíme tak, aby nám vznikli dva pláty.
2.
Šľahačku vyšľaháme s kryštálovým cukrom.
3.
Na jeden plát poukladáme nakrájané jahody a potrieme asi 1/3 šľahačky.
4.
Priložíme druhú časť korpusu a mierne pritlačíme.
5.
Celú tortu potrieme zvyškom šľahačky a vrch ozdobíme jahodami.
6.
Nakoniec tortu posypeme kokosom, necháme ju 30 minút odležať a podávame.
Podobné recepty
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.