Nátierka zo surového kalerábu a mrkvy
nízka
náročnosť
ingrediencie
150
g
kaleráb
150
g
mrkva
podľa chuti
ocot
podľa chuti
cukor
podľa chuti
soľ
podľa chuti
ochutená majonéza
postup
1.
Očistený a umytý kaleráb a mrkvu postrúhame najemno. Dobre premiešame. Pridáme niekoľko kvapiek octu, cukor, soľ a podľa chuti majonézu. Krajčeky chleba alebo sendviča natrieme nátierkou.
2.
Tip: Túto nátierku môžeme robiť aj samostatne ako mrkvovú alebo ako kalerábovú. Pridáme len zvyšné ingrediencie podľa chuti.
Podobné recepty
Už nikdy vám neprasknú! Toto tajomstvo poznajú iba skúsení kuchári, urobte grilované klobásy bez prasklín, krásne chrumkavé a vždy chutné
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.