FOTORECEPT: Ovocný koláč
40
minút
stredná
náročnosť
ingrediencie
1
šálka
cukor
2
šálky
hladká múka
1
šálka
šľahačková smotana
4
ks
vajcia
1
ks
prášok do pečiva DrOetker
1
ks
vanilkový cukor DrOetker
750
g
zmes bobuľového ovocia
180
g
cukor 1-2-3 Rote Grutze
80
g
mleté orechy
60
g
kryštálový cukor
60
g
maslo
2
PL
hrubá múka
postup
Jednoduchý ovocný koláč, ale vynikajúci.
1.
Vymiešame vajcia, cukor, smotanu, vanilkový cukor a šťavu z pol citróna, pridáme múku s práškom do pečiva. Vylejeme na vymastený a múkou vysypaný plech. / mala som 33 x 33 /.
3.
Medzitým zmiešame ovocie čerstvé, či mrazené s cukrom Rote Grutze. Tento špeciálny cukor zahustí ovocie. Mala som mrazené čučoriedky a ríbezle. Rozložíme na predpečený korpus.
Podobné recepty
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.