FOTORECEPT: Hustá krúpová zeleninová polievka
nízka
náročnosť
ingrediencie
2
ks
mrkva
2
hrste
jačmenné krúpy
2
ks
zemiak
2
ks
petržlen
1
PL
kmín
1
hrsť
petržlenová vňať
soľ
olej
postup
1.
Na cibuľke opražíme očistenú a na kocky nakrájanú mrkvu, petržlen a zemiaky.
2.
Pridáme kmín, červenú papriku a restujeme asi 4 minútky.
3.
Potom zalejeme asi 2 litrami vriacej vody a keď polievka začne vrieť, pridáme cesnak, petržlenovú vňať a 2 hrste krúpov.
4.
Keď zelenina a krúpy zmäknú, úplne jemne rozmixujeme ponorným mixérom (ide nám o to, aby sme z polievky nespravili krémovú, ale len aby sa zahustila).
Podobné recepty
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.