Koreniská tuniaková nátierka s majonézou
nízka
náročnosť
ingrediencie
1
konzerva
tuniak
trochu
chlebové krutóny
podľa chuti
worčestrová omáčka
podľa chuti
majonéza
podľa chuti
plnotučná horčica
1
ks
cibuľa
trochu
polievkové korenie
trochu
mleté čierne korenie
trochu
mleté biele korenie
postup
1.
Tuniaka posekáme nadrobno a zmiešame so šálkou na kocky nakrájaného a opečeného chleba, lyžicou worcesterskej omáčky, majonézou, dvoma lyžicami plnotučnej horčice a asi lyžicou najemno pokrájanej cibule.
2.
Dochutíme polievkovým a mletým korením. Nátierku dobre vyšľaháme a necháme vychladiť v chladničke. Podávame ju v miskách alebo natrieme na chlieb či bagetu.
Podobné recepty
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.