Rizoto z listovým špenátom
4
porcie
nízka
náročnosť
ingrediencie
500
g
listový špenát
2
PL
olivový olej
25
g
maslo
1
ks
cibuľa
2
ks
cesnaku
280
g
ryža
150
ml
biele víno
600
ml
kurací vývar
1
PL
nasekaná petržlenová vňať
150
ml
Niva
postup
1.
Listy špenátu sparíme horúcou vodou a necháme odkvapkať.
2.
Na rozohriatom oleji a masle speníme cibuľu, pridáme cesnak a ryžu. Povaríme 3 minúty. Zalejeme vínom a povaríme. Potom postupne pridávame po naberačkách vývar. Vždy keď sa vstrebe, pridáme ďalšiu.
3.
Nakoniec odstavíme, zamiešame vňať, nasekaný špenát a syr nivu. Miešame, kým sa syr nerozpustí.
Podobné recepty
Urobte najlepšiu rybaciu nátierku na svete! Moja mama mi poradila pridať do nej jednu nezvyčajnú surovinu. Zabudnite na maslo, takto chutí perfektne
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.