Vidiecke kuracie soté
4
porcie
nízka
náročnosť
ingrediencie
1
ks
kura
2
PL
múka
1
ks
cibuľa
5
ks
červená paprika
5
ks
paradajka
1
štipka
soľ
podľa chuti
korenie
trochu
nasekaná petržlenová vňať
trochu
olej slnečnicový
trochu
biele víno
postup
1.
Kura umyjeme a rozporcujeme.
2.
Okoreníme a osolíme ho, obalíme v múke a opražíme na oleji aj s najemno nasekanou cibuľou.
3.
Papriky očistíme, nakrájame a sprudka ich opečieme na oleji.
4.
Keď zmäkknú, pridáme k nim nakrájané paradajky, petržlen, soľ a korenie.
5.
Spolu varíme asi 20 minút.
6.
Zmes preložíme do hrnca, pridáme kura, zalejeme vínom, necháme vyvariť a podávame. Dobrú chuť!
Podobné recepty
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.