FOTORECEPT: Pohánkové cestoviny s pórkom a hubami
2
porcie
stredná
náročnosť
ingrediencie
150
g
pohankové cestoviny
1
KL
kokosový olej
1
ks
pór
200
g
čerstvé šampiňóny
10
ks
olivy čierne
1
ks
vajce
1
dl
voda
1
KL
soľ
1
KL
sušený cesnak
1
KL
mletá červená paprika
postup
1.
Cestoviny uvaríme podľa návodu do mäkka.
2.
Pór nakrájame na hrubšie plátky a na 1 KL kokosového oleja ho smažíme, pokým nebude mäkký.
3.
Šampiňóny nakrájame na plátky a spolu s pórkom smažíme.
4.
Zmes okoreníme a pridáme cestoviny. Nakoniec prilejeme rozšľahané vajce s vodou, párkrát premiešame a necháme pod pokrievkou dovariť.
Podobné recepty
Takto vám už parené buchty nikdy nespľasnú a neprasknú, len málokto robí túto vec! Krásne nadýchané, vláčne a jemné ako obláčik
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.