FOTORECEPT: Diabolský granadír
stredná
náročnosť
ingrediencie
150
g
špaldové cestoviny
700
g
zemiak
300
g
cibuľa
1
ks
čili paprička
2
KL
majorán
1
KL
mletá červená sladká paprika
olej
soľ
mleté čierne korenie
postup
1.
Najprv si uvaríme zemiaky v osolenej vode, ktoré sme nakrájali na drobné kúsky. Tak isto si uvaríme aj cestoviny do mäkka.
2.
Medzitým na oleji speníme očistenú a nakrájanú cibuľku.
3.
Pridáme 1KL mletej sladkej papriky a nasekanú čili papričku.
4.
Potom pridáme uvarené a scedené zemiaky a cestoviny.
5.
Všetko premiešame a pridáme 2KL majoránu, soľ a čierne korenie podľa chuti.
Podobné recepty
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.