Cestoviny so špenátom
4
porcie
35
minút
nízka
náročnosť
ingrediencie
1
balíček
cestoviny
trochu
maslo
3
strúčiky
cesnaku
200
g
čerstvý špenát
150
ml
smotana na varenie
podľa chuti
soľ
trochu
strúhaný parmezán
postup
1.
Cestoviny uvaríme podľa návodu na obale v slanej vriacej vode al dente. Potom ich scedíme a necháme odkvapkať.
2.
V panvici rozpustíme trošku masla, pridáme listový špenát a chvíľu ho restujeme. Prilejeme smotanu, pridáme prelisovaný cesnak a celú omáčku dochutíme soľou.
3.
Do omáčky vmiešame scedené cestoviny a celú zmes premiešame. Pripravené cestoviny naložíme na taniere alebo do misiek a posypeme strúhaným parmezánom.
Podobné recepty
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.