Zajac na zelenine
nízka
náročnosť
ingrediencie
1
ks
zajac
4
PL
olej
2
ks
mrkva
1
ks
petržlen
1/2
ks
zeler
1
ks
cibuľa
trochu
celé čierne korenie
trochu
celé nové korenie
trochu
bobkový list
trochu
čerstvý tymián
trochu
zelerová vňať
podľa chuti
soľ
postup
1.
Zajaca očistíme, umyjeme a nasolíme. Vložíme ho na rozohriaty olej, rýchlo opečieme zo všetkých strán, prisypeme očistenú a pokrájanú koreňovú zeleninu, nadrobno posekanú cibuľu a všetko opražíme.
2.
Pridáme celé čierne a nové korenie, bobkový list a tymian, podlejeme trochou vody, prikryjeme a dusíme. Počas dusenia podľa potreby obraciame a podlievame.
3.
Mäkké mäso vyberieme a naporciujeme. Zeleninu premiešame, poprášime trochou múky a roztlačíme alebo rozmixujeme, aby vznikla hladšia omáčka.
Podobné recepty
Urobte najlepšiu rybaciu nátierku na svete! Moja mama mi poradila pridať do nej jednu nezvyčajnú surovinu. Zabudnite na maslo, takto chutí perfektne
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.