FOTORECEPT: Koláč s hruškami
75
minút
nízka
náročnosť
ingrediencie
250
g
hladká múka
1
ČL
sóda bikarbóna DrOetker
1
ČL
kypriaci prášok do pečiva DrOetker
1
štipka
soľ
2
ČL
škorica
110
g
maslo
150
g
jemný kryštálový cukor
3
ks
vajce
1
šálka
cmár
3
ks
hruška
škoricový cukor DrOetker
postup
1.
V miske zmiešame suché suroviny - múku, kypriaci prášok, sódu bikarbónu, škoricu a soľ.
2.
Zmäknuté maslo vyšľaháme s cukrom, potom pridáme postupne vajcia a po častiach cmar.
3.
Vaječnú zmes prilejeme k suchým surovinám a dôkladne premiešame.
4.
Plech na chlebík vyložíme papierom na pečenie a naukladáme do stredu hrušky v celku. Počet hrušiek použijeme podľa dĺžky plechu (na kratší 3).
Podobné recepty
Urobte najlepšiu rybaciu nátierku na svete! Moja mama mi poradila pridať do nej jednu nezvyčajnú surovinu. Zabudnite na maslo, takto chutí perfektne
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.