FOTORECEPT: Rybacia omeleta
nízka
náročnosť
ingrediencie
200
g
rybie filé
4
ks
vajce
soľ
korenie
postup
1.
Osmažila som na panvici 400g filé, ale polovičku som si nechala na polievočku :)
2.
Filé rozdrobíme a zalejeme rozšľahanými vajíčkami.
3.
Prikryjeme pokrývkou, aby sme nemuseli omeletu otáčať a spravila sa rýchlejšie aj zvrchu.
4.
Podávame podľa chuti s pečivom, zemiakmi alebo so zeleninou. My sme ako prílohu mali karfiolové pyré.
Podobné recepty
Toto je dôvod, prečo je moje mäso vždy tak lahodné a jemné ako masielko! Do marinády dajte túto surovinu navyše
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Vendelincok
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.