Holštýnsky teľací rezeň
nízka
náročnosť
ingrediencie
600
g
teľacie stehno
30
g
maslo
60
g
masť
podľa chuti
soľ
30
g
hladká múka
4
ks
vajce
postup
1.
Mäso pokrájame pozdĺž vláken na úhľadné rezne, ktoré slabo naklepeme, okrajové blany narežeme, osolíme, pomúčime a prudko opečieme v rozohriatej masti z oboch strán do ružova.
2.
V panvici na dolky osobitne opečieme vajcia.
3.
Opečené rezne poukladáme na teplé taniere, prelejeme roztopeným maslom a na každý rezeň položíme opečené vajce.
Podobné recepty
Urobte najlepšiu rybaciu nátierku na svete! Moja mama mi poradila pridať do nej jednu nezvyčajnú surovinu. Zabudnite na maslo, takto chutí perfektne
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.