FOTORECEPT: Malinovo-kakaová torta
8
porcií
nízka
náročnosť
ingrediencie
100
g
kakaové sušienky
60
g
maslo
750
g
jemný tvaroh
200
g
kyslá smotana
2
PL
kryštálový cukor
1
balíček
vanilkový cukor DrOetker
1
balíček
želatina DrOetker
6
PL
voda
150
g
maliny
2
PL
kakao
maliny na ozdobu
horká čokoláda na ozdobu
postup
1.
Dno okrúhlej formy vystelieme papierom na pečenie. Sušienky rozmixujeme, prilejeme roztopené maslo a pripravíme hmotu, ktorú rovnomerne rozložíme na dno formy.
2.
Tvaroh zmiešame s kyslou smotanou, kryštálovým a vanilkovým cukrom.
3.
V menšom hrnci si pripravíme želatinu podľa návodu na obale. Hotovú želatinu spracujeme s tvarohovo-smotanovou hmotou. Tú následne rozdelíme do dvoch misiek.
4.
Jednu polovicu tvarohovo-smotanovej hmoty zmiešame s rozmixovanými malinami a druhú s kakaom.
5.
Na sušienkový základ nalejeme malinovú hmotu, dôkladne zarovnáme a schladíme (približne 15 minút). Na malinovú nanesieme kakaovú, opäť zarovnáme a vložíme do chladničky na dve hodiny.
Podobné recepty
Urobte najlepšiu rybaciu nátierku na svete! Moja mama mi poradila pridať do nej jednu nezvyčajnú surovinu. Zabudnite na maslo, takto chutí perfektne
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.