FOTORECEPT: Uhorkovo rajčinový šalát s údeným tofu syrom
3
porcie
nízka
náročnosť
ingrediencie
600
g
uhorka
300
g
rajčiny
1
ks
červená cibuľa
1/2
ks
údený tofu syr
1
hrsť
petržlenová vňať
1/2
ks
citrón
1
KL
vínny ocot
soľ
mleté čierne korenie
postup
1.
Uhorky a cibuľu ošúpeme a nastrúhame.
2.
Pridáme nakrájané račiny, tofu syr a nasekanú petržlenovú vňať. Všekto poriadne premiešame.
3.
Pridáme šťavu z polovice citróna, 1 KL vínneho octa a 1 KL olivového oleja.
4.
Na záver osolíme a okoreníme podľa chuti. Pred podávaním dáme odležať do chladničky aspoň na hodinku.
5.
Dobrú chuť!
Podobné recepty
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.