Čínska kapusta s bešamelom
nízka
náročnosť
ingrediencie
600
g
čínska kapusta
20
g
hladká múka
1
ks
cibuľa
40
g
maslo
1
ks
vajce
1,25
dl
mlieko
podľa chuti
soľ
postup
1.
Dobre umyté listy čínskej kapusty uvaríme v osolenej vode do mäkka, scedíme a buď zomelieme na mlynčeku na mäso, alebo jemne posekáme.
2.
Z masla, múky a pokrájanej cibule pripravíme svetlú zápražku, ktorú rozriedime mliekom, dobre rozšľaháme a povaríme..
3.
Do takto pripraveného bešamelu vložíme čínsku kapustu, pridáme rozšľahané vajce a za stáleho miešania necháme prehriať.
Podobné recepty
Takto vám už parené buchty nikdy nespľasnú a neprasknú, len málokto robí túto vec! Krásne nadýchané, vláčne a jemné ako obláčik
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.