Zemiaky plnené mäsom
4
porcie
60
minút
nízka
náročnosť
ingrediencie
1
kg
zemiaky
olej
mletá rasca
soľ
syr
Plnka
bravčové pliecko
1
strúčik
cesnaku
vegeta
soľ
mleté čierne korenie
postup
1.
Na prípravu plnky na jemno zomelieme mäso s cesnakom, ktoré osolíme, posypeme červenou paprikou, ochutíme vegetou, mletým čiernym korením a dôkladne premiešame.
2.
Väčšie zemiaky umyjeme a osušíme. Vnútro zemiakov vydlabeme a naplníme vopred pripravenou mäsovou plnkou.Takéto zemiaky rozložíme na vymastený plech. Osolíme ich, posypeme sladkou červenou paprikou, rascou, polejeme olejom a na vrch dáme nastrúhaný syr. Zemiaky dáme zapiecť do rúry. Môžme ich podávať so zeleninovou prílohou.
Podobné recepty
Urobte najlepšiu rybaciu nátierku na svete! Moja mama mi poradila pridať do nej jednu nezvyčajnú surovinu. Zabudnite na maslo, takto chutí perfektne
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.