Černoch v košeli
5
porcií
nízka
náročnosť
ingrediencie
10
dkg
maslo
10
dkg
cukor práškový
5
ks
vajce
10
dkg
orechy (mleté)
10
dkg
strúhaná čokoláda
4
dl
smotana na šľahanie
podľa chuti
maslo a omrvinky na vymastenie formy, čerstvé ovocie
postup
1.
Maslo, žĺtky a cukor vymiešame. Z bielkov ušľaháme sneh, pridáme k predchádzajúcej zmesi, primiešame orechy a čokoládu.
2.
Bábovkovú formu vymažeme maslo a posypeme omrvinkami, vložíme do nej masu. Vrch dobre zakryjeme alobalom. Vo vodnom kúpeli varíme asi 50 minút.
3.
Ešte teplé vyklopíme na misu. Vychladnutý múčnik potrieme ušľahanou smotanou a ozdobíme ovocím.
Podobné recepty
Toto je dôvod, prečo je moje mäso vždy tak lahodné a jemné ako masielko! Do marinády dajte túto surovinu navyše
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.